Sessions en grup

Quan ja no existeix un dolor invalidant, el treball en grup és una molt bona opció per fer un entrenament setmanal que ajuda a mantenir el nostre sistema (cos-ment )en condicions saludables.

Són grups oberts a tothom i la condició inicial és una revisió osteopàtica on es detecten en el pacient els bloquejos principals, on es fa un estudi de la seva tipologia postural, veient quines cadenes musculars són rígides i quines compensacions fa el cos. Tot això és informació importantíssima que ens orienta cara a què ha de fer i què no ha de fer la persona que entra en el grup . Per tant són sessions grupals reduïdes ( màxim 9 persones) i màximament personalitzades .

Això ha fet que al llarg dels anys es haguem especialitzat en el que podríem anomenar grups correctius o terapèutics on la gent del grup té alguna lesió a corregir o algun dèficit a potenciar ( i això ens implica a tots ). Treballem sobre segur.

Les tècniques del grup són una selecció del que considerem més útil del Ioga, la reeducació postural, els hipopressius , tècniques d’auto osteopatia, treball sobre els captors posturals ( peus, ulls ), integració de reflexes primaris i tècniques de relaxació, de respiració i meditació.

Els objectius del grup

  • Augmentar la connexió amb el cos, saber escoltar o llegir els seus missatges.
  • Treballar en la “ frontera”: postures o situacions on el cos mostra la seva incompetència, la seva rigidesa, el seu desequilibri. Treballant, de manera segura, en aquests límits, és quan el cos pot sortir dels seus mecanismes de protecció i expandir-se. En acabar la sessió et sents alliberat.
  • Calmar la ment: aprendre a fer el camí cap a la quietud interior.

Les sessions de grup són el marc idoni per fer un manteniment molt personalitzat amb una selecció de les millors técniques

CONTACTA